Server Disconnection Thread! POST HERE.

#1

Can’t get past the loading screen… More people having issues?

No Connection Again??
#2

I am too, not connected game

#3

Also me… about 45 minutes I haven’t connections in game

 

#4

Yes, same here.

Was just about to create a post to ask the same.

Keep getting this over and over again:

My internet is perfectly fine though:

 

PS: Are we back to that hateful weekend where we couldn’t land a single hit on War Season?  :slightly_frowning_face:

#5

SAME problem and this also by different internet applications

#6

Same here, looks like flare is having server problems again.

#7

Good thing it’s 1 'o clock at night in Germany and weekend, things will be fixed in no time ?

 

#8

I just realized something…

They didn’t want to give us the “Boost your offense” event so much…

That they only saw one solution…

 

Turning the servers off 

#9

Same here in Austria. 

#10

ya me too. Can’t establish connection.

 

#11

Sorry everyone. Phoebe has chewed through the wires again and she peed on the carpet. Man what a mess that was.

 

 

#12

Wires are all fixed now…carry on.

#13

I just managed to login

Should I throw a flare:wink:

#14

Next we’ll have the thread about being in an attack when server went down in 3…2…1…

#15

Forget it, the server is still diving in the mud.

If you click to attack, see chat, whatever that requires loading?

"Connection lost"

#16

Both my laptop (it has ethernet connection) both my smartphone (it has 4g connection) have that problem. At least I finished my battles in war before midnight (my alliance is fighting in 3 different fiefdoms).

It would be the worst bug ever. Maybe version 4 will never come.

In addition, I have disconnections since the week-end of the previous week on my smartphone.

 

 

#17

Holy Shoot, man! Our internet literally moves at 40 on both of those, it’s so freakin’ slow lol

#18

Let me fix that for you:

“my alliance  was  fighting (…)”

Because I doubt we’ll be fighting anything good this weekend.

Now where have I already seen this happen…?

Sounds like a déjà vu indeed. 

Have a great weekend buddies!
Because I guess I’ll be playing another thing to have some fun  :slight_smile:

#19

My internet used to be 10 Mbps, so I totally get the feeling.

If you’re using wireless, try connecting your PC directly to the router via an ethernet cable.

It will get a lot faster, trust me.

#20

The same